DAO – Hvordan og hvorfor

DAO er en dansk transportvirksomhed der distribuerer og omdeler alt inden for private pakker, såvel som tilbyder flere forskellige typer løsninger til fragt for erhvervslivet. I dag bruges firmaet flittigt af både private såvel som af erhvervslivet, og det er især webshops der benytter DAO til at sende pakker til deres kunder landet over.

DAO har en lang række partnerskaber med pakkeshops rundt om i landet, hvilket betyder der aldrig er langt at gå for at kunne indlevere en pakke til forsendelse, eller for at kunne hente den pakke man har gået og ventet på.

Bag om DAO som virksomhed

I sin tid blev virksomheden stiftet af to velkendte virksomheder; Jysk Fynske Medier og Jyllands Posten, der begge ønskede en effektiv måde at uddele deres aviser, og holde kontrol med hele processen samtidig.

Derfor stod DAO da også oprindeligt for Dansk Avis Omdeling, men i takt med at virksomhedens drift og aktiver har vokset til at omfatte meget mere, benyttes betegnelsen DAO, eller DAO365 nu til dags.

DAO med vokseværk

Siden lanceringen af virksomheden har DAO især haft success med omdeling af aviser, ugeblade og andre medier, og en lang række danske aviser og mediehuse har siden benyttet DAO for deres ekspertise og forståelse for netop denne del af branchen. Vi kan for eksempel nævne Børsen, Ekstra Bladet, B.T, såvel som selvfølgelige Jyllands Posten og Politiken som værende trofaste kunder hos DAO.

Samtidig har virksomheden formået at holde sig ajour med nuværende teknologi, som for eksempel anvendelsen af pakkelabels og andre moderne systemer, der både gør det lettere for kunderne, men også faciliterer en hurtigere og mere strømlinet proces for deres medarbejdere. Dette har resulteret i at DAO i dag er en solid virksomhed med et godt ry, der formår at levere pakker og resultater til tiden.

Hvordan sender man med DAO?

Ønsker du at sende en pakke eller andet med DAO, har du flere muligheder. Virksomheden har nemlig indgået partnerskaber med en bred vifte af kiosker, benzinstationer og andre butikker rundt omkring i landet for at danne lokale pakkeshops.

Inden du besøger din nærmeste pakkeshop med din levering under armen, kan du dog allerede beregne pris og printe pakkelabel ud derhjemmefra. Ved at besøge deres hjemmeside kan du få en prisoversigt, og du kan derefter indtaste oplysninger om din forsendelse direkte i deres system.

  1. Pak din forsendelse forsvarligt ind i en papkasse, boblekuvert eller anden passende emballage
  2. Vej hele pakken inklusive emballage, og tag mål af pakkens ydre dimensioner.
  3. Gå nu ind på DAO.AS for at bestille porto eller pakkelabel til din forsendelse. Her kan du betale med alle de normale betalingsmuligheder, såsom Dankort, Visa, eller MobilePay.
  4. Nu skal du så indtaste vægten og dimensionerne på din levering, samt vælge om forsendelsen skal sendes direkte til modtager, eller om du ønsker at betale lidt mindre for portoen, og så sende til pakkeshop hvor modtager skal hente leveringen.
  5. Når du har betalt og fået din kvittering modtager du også et track & trace nummer som du kan dele med modtageren. Nu kan i begge følge med i hvor leveringen befinder sig.