Alt du skal vide omkring Danske Fragtmænd

Kort omkring Danske Fragtmænd

Danske Fragtmænd er en stor dansk virksomhed med mere end 3.500 ansatte og knap 2000 fragtvogne, der hvert år sender små 10 millioner pakker rundt omkring i landet for erhvervslivet og organisationer i Danmark og udlandet.

Selve virksomheden har eksisteret i mere end 100 år, og benyttede oprindeligt hestevogne inden de første lastbiler kom til landet, men selve navnet og andelsselskabet blev stiftet i 1990, og i 2007 blev andelsselskabet som det vi i dag kender som Danske Fragtmænd oprettet.

Virksomheden har derfor haft stor indflydelse på landets udvikling, og har også haft en finger med i spillet hvad angår de danske jernbaner, eksempelvis da Danske Fragtmænd opkøbte DSB Stykgods og overtog 500 ansatte derfra.

Fordele ved at vælge Danske Fragtmænd

Udover den lange og traditionsrige historie, er Danske Fragtmænd også kendt for at være et pålideligt selskab der har god orden i sagerne.

Det er udelukkende erhvervskunder som benytter virksomheden, og mere end 40.000 danske og udenlandske kunder benytter på skrivende stund tjenesterne fra Danske Fragtmænd.

En anden styrke må siges at være de mange muligheder man får adgang til, både hvad angår størrelse og vægt, men også i forhold til moderne koncepter som terminaler, online booking og track & trace systemer.

Hvor kan man sende pakker fra hos Danske Fragtmænd

Hvis ikke man vælger at få afhentet sine pakker direkte på afsenders adresse, er det også muligt at indlevere pakker hos en af de mange terminaler der er rundt omkring i landet. På skrivende stund har virksomheden hele 24 terminaler, som du kan finde på danmarkskortet her.

Danske Fragtmænd tilbyder at fragte pakker for erhvervskunder til andre virksomheder, men også private, hvilket gør at mange webshops og andre butikker der sælger til private benytter transportvirksomheden til deres behov for udbringning og lagerstyring.

Transportvirksomheden har også dannet samarbejde med DAO, hvilket betyder at du nu har   mulighed for at vælge om forsendelsen skal leveres hos en pakkeshop (til private for eksempel), eller om du ønsker at benytte en af de mange andre muligheder for levering.

Hvordan sender man paller med Danske fragtmænd

Ønsker du at fragte partigods, såsom euro paller eller lignende, kan du med fordel anvende Danske Fragtmænd som speditør. Virksomheden tilbyder nemlig at afhente pallen hos afsender, og levere direkte hos modtager på adressen. Samtidig kører virksomheden både dag og nat, hvilket resulterer i en hurtig leveringstid.

Danske Fragtmænd kan både fragte et par normale paller, men også mange paller, eller farligt gods for eksempel. Der er også rig mulighed for at vælge en stærk forsikring der dækker i tilfælde af uheld.

I de fleste tilfælde vil man være i stand til gnidningsfrit at afgive en booking på internettet eller appen, men du kan også kontakte virksomheden direkte for at få et specielt tilbud, eller for at høre nærmere om mulighederne for netop din forsendelse.

Hvad det koster at sende med Danske Fragtmænd

Der findes ikke en nem måde at udregne priser for transport hos virksomheden, da de benytter sig af takster baseret på vægt og en række andre betingelser. Samtidig er der også diverse andre omkostninger tilknyttet, for eksempel hvis pakken bliver indleveret på en fragtterminal, eller hvis der skal hentes EUR-paller hos afsender.

Du kan dog altid finde frem til prisen på netop din forsendelse inden du bestiller, blandt andet via selvbetjening på deres hjemmeside, som du finder her.